Gegevens

René Lubbers Arbeidsdienstverlening
Spoorallee 34F
6921 HZ Duiven
KvK: 76952134
Bank NL98 KNAB 0259 9041 12

Telefoon

06-17007375

Email

info@rene-lubbers.nl

Ik ben een authentieke coach die op een open en ongedwongen wijze met mensen in contact blijft. Ik wil mijn passie uitdragen en zoveel mogelijk mensen begeleiden/ stimuleren om weer de regie te hebben over hun eigen leven. Ik wil graag met hen een stukje meewandelen op weg naar hun toekomst. Een toekomst waarin ze zich kunnen en mogen ontwikkelen met een schat aan zelfkennis en zelfvertrouwen.

Vrienden en ex-collega’s omschrijven mij als een betrouwbaar, sociaal en loyaal persoon. Ik ben van nature aandachtig, welwillend en ontspannen. Ik geloof in een holistisch kijk op en naar de mens en ik geloof niet in het slechts overdragen van kennis en het aanleren van vaardigheden. Het lichaam spreekt immers boekdelen.

Om als coach goed te kunnen functioneren, beschik ik over de volgende karaktereigenschappen: ik ben integer, heb lef, een optimistische en positieve instelling, ben enthousiast, toegankelijk, empathisch, werk hard en probeer dit zo doeltreffend mogelijk te doen. Ik kan goed luisteren, sluit aan bij de mens, ben leergierig, heb een professionele beroepshouding en neem mijn verantwoordelijkheid waar dat nodig is.

Adres

René Lubbers Arbeidsdienstverlening
Spoorallee 34F
6921 HZ Duiven

Telefoon

06-17007375

Email

info@rene-lubbers.nl