JOBCOACHING

Als jobcoach help ik je niet alleen bij het vinden van een passende baan, maar zorg ik er ook voor dat je wordt ondersteund bij een arbeidsbeperking. 

Er zijn veel verschillende redenen waarom je hulp nodig kan hebben bij het vinden van een nieuwe baan. Misschien heb je bijvoorbeeld een arbeidsbeperking of zit je al een tijdje in de ziektewet. Als jobcoach bied ik je persoonlijke ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan en alle stappen die hier mee te maken hebben.

Natuurlijk help ik je niet alleen bij het vinden van een nieuwe baan, maar ondersteun ik je ook tijdens het inwerktraject. Als begeleider en aanspreekpunt ben ik altijd beschikbaar en maken we een persoonlijk inwerk/trajectplan, zodat jij de juiste eerste stappen zet in jouw functie binnen de nieuwe organisatie.

Uiteraard staat jij tijdens het jobcoachingtraject helemaal centraal. We houden rekening met je wensen en doelen, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie, je werkdruk, werkbelasting en samenwerking met collega’s. Mocht het nodig zijn, dan help ik je ook op de werkvloer.

Wil je meer weten over jobcoaching en hoe ik jou kan helpen? Neem dan contact op met René Lubbers Arbeidsdienstverlening voor meer informatie!

Adres

René Lubbers Arbeidsdienstverlening
Spoorallee 34F
6921 HZ Duiven

Telefoon

06-17007375

Email

info@rene-lubbers.nl