jongerencoaching

Ik bied speciale jongerencoaching aan om jongeren op een professionele manier te helpen met problemen. Dit met als doel om hen weer om hun kracht te laten komen.

Als jongerencoach help ik hen die misschien niet zo stevig in hun schoenen staan, weer tot kracht te komen. Veel jongeren lopen tegen obstakels aan en die kunnen voor serieuze problemen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan faalangst, motivatieproblemen op school, ruzies, verslavingen of problemen in de huiselijke kring. We gaan op zoek naar de hulpvraag, zodat we echt weten wat er daadwerkelijk aan de hand is.

Op basis van een aantal gesprekken stellen we vast wat hetgeen is waar jij precies help mee nodig hebt. Hierbij stellen we een aantal doelen op om naar toe te werken. Het gaat onder meer om het leren omgaan met deze belemmeringen (en mogelijke andere beperkingen) en we gaan uit van je kwaliteiten en talenten.

Jongerencoaching is één van mijn specialisaties. Als voetbaltrainer kwam ik er jaren geleden achter dat het trainen, leidinggeven en coachen van jongeren, jong- en volwassenen mij meer en meer begon te boeien. Het was voor mij steeds een uitdaging om naast hun voetbalkwaliteiten ook de persoonlijke kwaliteiten en talenten van de spelers naar boven te halen. In mijn opinie valt in deze maatschappij veel te winnen door mensen goed en op het juiste moment te begeleiden.

Wil je meer weten over jongerencoaching en hoe ik jou kan helpen? Neem dan contact op met René Lubbers Arbeidsdienstverlening voor meer informatie!

Postadres

René Lubbers Arbeidsdienstverlening 
Klapstraat 87
6931 CG Westervoort

Telefoon

06-17007375

Email

info@rene-lubbers.nl