Loopbaanbegeleiding

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, zit je vast in je loopbaan of niet helemaal op de juiste plek? Dan kan ik je met loopbaanbegeleiding hiermee helpen.

 Als je denkt dat je vastzit in je loopbaan of het gevoel hebt dat je minder voldoening uit je werk haalt, dan kan loopbaanbegeleiding een oplossing zijn. Maar ook als het je maar niet lukt om een nieuwe, passende baan te vinden waar je wel gelukkig van wordt, kan ik je helpen. Samen onderzoeken we wat het achterliggende probleem is, wat de oplossingen zijn en waar jouw kracht precies ligt.

Dit doen we op de manier die bij jou past en vanuit de kennis en ervaring die ik tijdens mijn carrière op dit gebied heb opgedaan. Loopbaanbegeleiding kan voor iedereen helpen: of je nou jong of oud bent, net aan je eerste baan begint of op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Misschien ben je je wel verkeerd aan het oriënteren, of ben je niet genoeg bezig met de zaken in je werk waar je écht goed in bent, en dus voldoening uit haalt.

Wil je meer weten over loopbaanbegeleiding en hoe ik jou kan helpen? Neem dan contact op met René Lubbers Arbeidsdienstverlening voor meer informatie!

 

Adres

René Lubbers Arbeidsdienstverlening
Spoorallee 34F
6921 HZ Duiven

Telefoon

06-17007375

Email

info@rene-lubbers.nl