mediation

Als mediator probeer ik oplossingen te vinden voor moeilijke problemen waar je zelf niet uit komt. Hierbij gaat het om persoonsmediation en bedrijfsmediation.

Zit je met een probleem en kom je er niet uit, of weet je niet waar je de oplossing moet zoeken? Dan kan ik je helpen met mediation, in de vorm van zowel persoonsmediation als bedrijfsmediation.

Persoonsmediation
Persoonsmediation is – zoals de naam verklapt – gericht op persoonlijke problemen, waar de oplossing misschien niet zo makkelijk voor te vinden is. Bijvoorbeeld een scheiding met je partner, problemen met je kinderen of schulden. Zo’n soort situatie zorgt vaak voor veel stress en het kost je bakken met energie. Ik kan je helpen met het zoeken naar een oplossing, zodat je de situatie achter je kan laten en elkaar weer kunt vertrouwen.

Bedrijfsmediation
Ook op het werk kunnen natuurlijk spanningen ontstaan en soms lopen die uit op een conflict. Als leidinggevende kun je bijvoorbeeld een probleem hebben met een werknemer, of er zijn werknemers die onderling een issue hebben en er niet samen uit komen. Of je merkt dat de teambuilding binnen je bedrijf beter kan. Als mediator help ik, aan de hand van verschillende technieken en methoden, om oplossingen te vinden. Zo kun je samen weer met elkaar verder.

Wil je meer weten over mediation en hoe ik jou kan helpen? Neem dan contact op met René Lubbers Arbeidsdienstverlening voor meer informatie!

 

Adres

René Lubbers Arbeidsdienstverlening
Spoorallee 34F
6921 HZ Duiven

Telefoon

06-17007375

Email

info@rene-lubbers.nl