outplacement

Als je je baan bent kwijtgeraakt, kan het moeilijk zijn om nieuw werk te vinden. Met een outplacementtraject help ik je om vlot een nieuwe baan te vinden die perfect bij je past én waar je gelukkig van wordt.

Heb je te maken met een ontslag? Dan is het lastig misschien om nieuw werk te vinden. Met een outplacementtraject help ik je door middel van intensieve begeleiding bij het vinden van een nieuwe, passende baan waar je gelukkig van wordt.

Een outplacementtraject wordt in vier stappen doorlopen: het verwerken van je ontslag, het in kaart brengen van je competenties en wensen en het vinden van een nieuwe baan. Bij elke stap sta ik natuurlijk continu voor je klaar en ik bied maatwerk aan. Niet iedereen doorloopt hetzelfde traject en vaak heb je met de ene stap meer moeite dan met de ander.

1. Verwerken van je ontslag: een ontslag gebeurt niet zomaar en kan allerlei oorzaken hebben. Misschien ben je wel de dupe van een reorganisatie, is je functie veranderd of is er een andere manier waarop jij en je (oude) werkgever niet verder met elkaar kunnen gaan. In deze fase van het traject is het belangrijk om hier uitgebreid bij stil te staan.
2. Heel belangrijk bij outplacement is het in kaart brengen van je competenties en wensen. Wanneer je dit duidelijk hebt, gaat het vinden van een baan vaak sneller en kun je je beter oriënteren en presenteren op de arbeidsmarkt.
3. Zoeken en solliciteren: heb je de eerste twee fases doorlopen, dan is het tijd om nieuw werk te zoeken en te solliciteren. Ik help je om vacatures te vinden en geef tips voor je sollicitatiebrief, cv en om een sollicitatiegesprek succesvol te doorlopen.
4. Ondersteuning bij je nieuwe baan: het kan fijn zijn om na het vinden van een nieuwe baan nog tijdelijk te worden ondersteund. Ook hiermee kan ik je helpen, zodat we samen een leuke en duurzame werkplek voor je creëren.

Wil je meer weten over outplacement en hoe ik jou kan helpen? Neem dan contact op met René Lubbers Arbeidsdienstverlening voor meer informatie!

Adres

René Lubbers Arbeidsdienstverlening
Spoorallee 34F
6921 HZ Duiven

Telefoon

06-17007375

Email

info@rene-lubbers.nl