re-integratie

Keer je na een langdurige afwezigheid weer terug op de arbeidsmarkt, dan is dit niet alleen een kwestie van ‘doorgaan waar ik gebleven was’. Met een re-integratietraject stellen we een plan op zodat je weer op een goede manier aan de slag kan gaan. 

Als re-ingratiecoach heb ik veel ervaring met het op weg helpen van medewerkers die langere tijd afwezig zijn geweest op de arbeidsmarkt. Hierbij kan ik je helpen bij Spoor 1- en Spoor 2-reintegratietrajecten, waarbij het dus gaat om het terugkeren naar de werkvloer of het op zoek gaan naar een andere baan als het eerste niet mogelijk is. Hierbij vormt een intakegesprek de start en werk ik met de werkgever én werknemer samen om tot de beste oplossing te komen.

Bij een re-integratietraject Spoor 1 ondersteun en motiveer ik medewerkers die langdurig afwezig zijn geweest om weer terug te keren naar de oorspronkelijke werkgever. Hierbij wordt gekeken naar het takenpakket en onderzoeken we de werkplek. Het is essentieel om werkgerelateerde problemen tijdig op te lossen en uiteraard speelt de coaching van René Lubbers Arbeidsdienstverlening hier een grote rol in.

Is het niet mogelijk om een medewerker te laten re-integreren in zijn oude functie of in een andere functie bij dezelfde werkgever, dan gaan we op zoek naar nieuw werk op de arbeidsmarkt. Bij re-integratietraject Spoor 2 gaan op zoek naar een nieuwe start bij een werkgever die een fijne, passende baan kan bieden. Uiteraard ondersteun ik de medewerker dan met gesprekken waarin we je competenties en doelen, om uiteindelijk met zelfvertrouwen en zelfinzicht weer aan de slag te gaan.

Wil je meer weten over re-integratie en hoe ik jou kan helpen? Neem dan contact op met René Lubbers Arbeidsdienstverlening voor meer informatie!

Adres

René Lubbers Arbeidsdienstverlening
Spoorallee 34F
6921 HZ Duiven

Telefoon

06-17007375

Email

info@rene-lubbers.nl