stress-burnout / bore out coaching

Iedereen kent stress, maar een burn-out of bore-out (en het negeren hiervan) kan voor veel grotere problemen zorgen. Met persoonlijke coaching help ik je om dit aan te pakken en uiteindelijk weer zonder stress en overspanning aan het werk te gaan. 

Iedereen ervaart wel eens stress op zijn of haar werk of privé, maar misschien heb je structureel het gevoel dat je achter de feiten aan loopt, heel weinig energie (of motivatie) hebt of simpelweg vastloopt in je werk en niet weet hoe je dit oplost. Dit soort stressklachten kunnen uitmonden tot een burn-out of bore-out.

Ik richt me op burn-out- en bore-out-coaching. Deze begrippen zien er misschien vergelijkbaar uit, maar er is een duidelijk verschil. Bij een burn-out heb je een opgebrand gevoel en voel je je zowel lichamelijk als geestelijk totaal uitgeput. Een burn-out wordt vaak veroorzaakt door stressklachten die zich langere tijd opstapelen en die je – in de meeste gevallen – hebt genegeerd.

Bij een bore-out heb je voornamelijk het gevoel dat je werk onder je niveau doet, of wél werk op jouw niveau doet dat simpelweg je interesse niet (meer) heeft. Je haalt dan geen energie uit je werk en mist uitdaging. Bij zowel een burn-out of bore-out is coaching erg belangrijk, met name om de oorzaken vast te stellen en hier goede en duurzame oplossingen voor op te stellen. Zijn je klachten meer privé gerelateerd, dan kan mediation helpen.

Wil je meer weten over stress-burnout / bore-out coaching en hoe ik jou kan helpen? Neem dan contact op met René Lubbers Arbeidsdienstverlening voor meer informatie!

Postadres

René Lubbers Arbeidsdienstverlening 
Klapstraat 87
6931 CG Westervoort

Telefoon

06-17007375

Email

info@rene-lubbers.nl