verzuimpreventievoorlichting

Als werkgever wil je natuurlijk dat je werknemers zo lang mogelijk inzetbaar zijn (en blijven), maar ook tevreden, energiek en productief zijn. Voorkomen is immers beter dan genezen en voorlichting over verzuimpreventie kan je hier bij helpen. 

Als één of meer medewerkers thuis zitten, dan kost dat niet alleen capaciteit, maar ook geld. Dat laatste komt neer op 200 tot 400 euro per dag per medewerker. Daarom is het zo belangrijk om ervoor te zorgen dat je medewerkers inzetbaar zijn en blijven, maar ook tevreden en productief hun werk uitvoeren.

Je werknemers scheppen en voegen waarde toe en zijn natuurlijk niet alleen een kostenpost. Om te voorkomen dat je medewerkers ziek worden en uitvallen, is het erg belangrijk om tijdig en proactief ter werk te gaan. Vaak komen werkgevers pas in actie als het te laat is (de medewerker al uitgevallen is) en dat wil je natuurlijk voorkomen.

René Lubbers Arbeidsdienstverlening helpt je bij verzuimpreventie aan de hand van diverse voorlichtingen. Zo kijken we naar het ziekteverzuim binnen jouw bedrijf en maken we een situatieschets. Hierbij besteed ik ook veel aandacht aan de re-integratie van zieke medewerkers en geef ik uitgebreide begeleiding. De samenwerking tussen werkgever en werknemer staat hier uiteraard centraal.

Wil je meer weten over verzuimpreventie voorlichting en hoe ik jou kan helpen? Neem dan contact op met René Lubbers Arbeidsdienstverlening voor meer informatie!

Postadres

René Lubbers Arbeidsdienstverlening 
Klapstraat 87
6931 CG Westervoort

Telefoon

06-17007375

Email

info@rene-lubbers.nl